Tickets

Door het extreem grote succes van dit NC is het ticket van vrijdagavond volledig uitverkocht! Wij maken er samen met  300 gasten een knalavond van! Gelukkig hebben we op de zaterdag extra ruimte weten te bemachtigen maar let op: Vol = Vol
Boek dus nu!

LET OP: De ticketverkoop loopt tot en met 01-10-2018!

 

 

Hotelovernachtingen

Oldenzaal heeft zelf slechts een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar. Die kamers zijn reeds gereserveerd voor gastsprekers en anderzijds speciaal genodigden. Wij bieden daarom hotelovernachtingen aan tegen gereduceerde tarieven bij de volgende hotels en als extra service hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer tussen de verschillende locaties, want dit is voor je geregeld.

Op de websites van onderstaande hotelpartners kan het zijn dat er staat dat er geen kamers meer vrij zijn. Schrik niet, dat komt omdat wij een optie op heel veel bedden hebben. Als je belt of mailt met de actiecode, dan krijg je het Speciale JCI-actietarief tijdens het NC. 

Wees wel op tijd, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Vol is dus gewoon echt vol.

Alleen bij één van de volgende arrangementen is het vervoer van- en naar de diverse locaties inclusief. Mocht je er voor kiezen ergens anders te gaan slapen, dan is dit natuurlijk prima, maar houd hier dan rekening mee!

 

 

COMFORT

Van der Valk - Hengelo

Direct geleden aan de A1 en daardoor perfect bereikbaar voor iedereen uit het hele land.

Prijs: € 105 p.k. incl. ontbijt (o.b.v. 2 pers.)

Voor boekingen: informeer bij hotelhengelo.nl (actiecode GF41145)  of bel 074 - 8000 800

SUPERIOR

Landhuishotel De Bloemenbeek - De Lutte

Tevens de NC locatie van vrijdagavond, dat maakt het wel heel comfortabel!Prijs: € 150,- p.k. incl. ontbijt (o.b.v. 2 pers.) of € 125,- bij eenpersoonsbezetting.

Bij reservering van een upgrade naar een luxueuze junior suite bedraagt de meerprijs €50,-.

Voor boekingen: informeer bij bloemenbeek.nl (actiecode: Junior Kamer Oldenzaal) of bel 0541- 551 224

BUDGET

Stadshotel ter Stege - Oldenzaal

Midden in het hart van Oldenzaal, vrijwel alles op loopafstand.

Prijs: € 75,- p.k. incl. ontbijt (o.b.v. 2 pers.)

Voor boekingen: informeer bij terstege-oldenzaal.nl (actiecode: Junior Kamer Oldenzaal) of bel 0541 - 512 102

Programma

Vrijdag
Goed begin

De Nationale Conventie 2018 trappen we af bij Landhuishotel De Bloemenbeek, een landelijk gelegen toprestaurant aan de rand van Oldenzaal dat al meer dan twintig jaar een Michelinster heeft. Een culinaire aftrap op niveau. Dresscode is daarentegen 'tenue de ville' of 'business casual'.

Na een lekker drankje en enkele amuses om je smaakpupillen te activeren volgt er een welkomstwoord door de voorzitter van JCI Oldenzaal en burgemeester uit Duitsland en Nederland.

We leggen graag de verbinding tussen de regio en onze smaakpupillen, waarbij ons kamerlid en chef-kok Matthijs Mulder zorgt voor een heerlijk diner op sterrenniveau van zo veel mogelijk regionale producten.

Geniet tussen de heerlijke gerechten door van de keynotes over data security. Sprekers zijn  Onno Eichelsheim, directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) en Wido van de Mast, CEO van Volkers Wessels Telecom.

Tijd om na te borrelen en zelf de verbinding te leggen tussen alle aanwezige JCI-leden, senators en eregasten.

Omdat we in Oldenzaal nooit genoeg feest hebben, gaan we een deurtje verder en wordt iedereen uitgenodigd voor een afterparty op het marktplein in hartje Oldenzaal. We zullen een feestje bouwen met liveoptreden (Nederlandstalig) en een DJ. De afterparty is op eigen kosten.

Zaterdag
Verbinden

Vandaag begint dé dag van het Verbindend NC 2018. We heten iedereen welkom bij Stadstheater de Bond in de binnenstad van Oldenzaal. Ter plekke kan iedereen zich ook direct inschrijven voor workshops.

De vergadering van het College van Afgevaardigden, waarvoor in elk geval alle voorzitters en hun besturen zijn uitgenodigd maar elk lid van JCI Nederland (kosteloos) welkom is. Locatie: Stadstheater De Bond.

Parallel aan het CvA, bieden we een tweetal bedrijfsbezoeken aan. Vertrek met de bus naar locaties is om 10.00 uur bij Stadstheater de Bond, waar ook het CvA plaatsvindt en waar je je kunt inschrijven voor de workshops in de middag en voor deze bedrijfsbezoeken.

Een van de beste scheidsrechters ter wereld, Bjorn Kuipers, komt uit Oldenzaal. Floot Europesche finales, Champions League, Eredivisie en is op verschillende landen eindrondes actief geweest (EK en WK). Op dit moment (tot medio juli) fluit hij op het WK in Rusland en hopelijk zelfs de finale of anders een halve finale.

Tijdens zijn keynote vertelt hij over zijn ervaringen, hoe je leiderschap moet tonen en hoe je respect vraagt, uitstraalt en geeft. Met diverse anekdotes met wereldsterren zoals Ronaldo, Messi en Neymar. Locatie: Stadstheater De Bond.

We lunchen bij Het Buitenhuys op het Hulsbeek, een locatie waarmee we graag de verbinding leggen tussen het natuurgebied en de bedrijvigheid van Twente. Hier vindt ook het hele middagprogramma plaats, inclusief het foodfestival in het begin van de avond. Met bussen wordt iedereen van locatie De Bond naar Het Buitenhuys gebracht, uiteraard kun je ook met eigen vervoer gaan. Ter plekke is voldoende parkeergelegenheid.

Speciaal voor alle senators van JCI Nederland, is er een Senators Lunch. De lunch vindt plaats bij senator Hommels van JCI Oldenzaal thuis, op een hele bijzonder locatie: Huize Egheria (Egheriaweg 1, De Lutte). Klik hier om een stukje geschiedenis te lezen over de locatie. Vanaf stadstheater De bond kun je met een bus meerijden naar de locatie, na afloop brengt de bus je ook bij de locatie van het middagprogramma: Het Buitenhuys (recreatiepark Het Hulsbeek).

Zie hier een video met het welkomstwoord over de Senators lunch, met landelijk voorzitter Renee van der Zwan aan de zijde van senator Hommels.

Circa de helft van de aanwezigen starten met de rally, de andere helft heeft vooraf eerst workshops en lezingen. We verzorgen workshops op locatie, waarin we verbindingen leggen tussen actief en passief, interactie en eenzijdige communicatie, geest en lichaam en natuur en techniek.

De rally is een groot avontuur, waarbij diverse deelnemers een stuk van het traject zullen afleggen in een helikopter. Daarnaast worden er verschillende voertuigen ingezet om naar diverse locaties te rijden. Alcohol is ten strengste verboden en een geldig rijbewijs is verplicht, als je achter het stuur plaatsneemt.

Na afloop van de rally gaan we de verbinding zoeken in alcoholische of in elk geval vloeibare middelen. We genieten ter plekke van een DJ en merken dat onze neus getrokken wordt naar de aroma’s die de foodtrucks veroorzaken. Het duurt dan ook niet lang voordat we de inwendige mens ook wat vaste voeding aanbieden. Het foodaanbod is voornamelijk regionaal, om de verbinding met de streek overeind te houden.

Laat je verrassen tijdens dit spetterende gala bij stadstheather De Bond. Je wordt ontvangen met akoestisch livemuziek, fakkels en een borrel. Met verschillende liveoptredens van internationaal bekende artiesten en een DJ, wordt dit een avond om nooit meer te vergeten. We sluiten af met een weergaloze vuurwerkshow. Tip van de sluiter: de kans is groot dat sommige optredens zorgen voor een flashback naar je jeugd. De dresscode is 'Black Tie'. Drankconsumptie is inclusief.

Nog niet genoeg verbinding gelegd? Het feest gaat - op z’n Oldenzaals - door tot in de vroege uurtjes! Net als op vrijdag is er een afterparty met DJ en een lokale artiest die voor live optredens zorgt. De afterparty is op eigen kosten en vindt plaats in hartje Oldenzaal.