Locaties

De NC 2018 vindt plaats op meerdere locaties. Exclusief de locaties van de rally, nemen de volgende accommodaties een prominente rol tijdens de nationale conventie:

De NC 2018 vindt plaats in Oldenzaal. De Hanzestad Oldenzaal is met 32.000 inwoners de grootste plaats van Noord-Oost Twente, een prachtige regio met een afwisselend, glooiende beeklandschap, ongerepte natuur en vele cultuurhistorische elementen. De textielbaronnen van weleer bouwden hier niet voor niets hun landhuizen en villa’s . Door de relaxtheid en nuchtere inslag van de Twentenaren, lijkt het soms alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Maar vergis je niet, Oldenzaal is een plaats waar het ondernemerschap welig tiert en waar een Bourgondische levensstijl en gastvrijheid hoog in het vaandel staat! Bovendien is Oldenzaal bekend als carnavalsstad, sterker nog, het is de carnavalshoofdstad van boven de rivieren. Oldenzalers weten als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen. De leden van JCI Oldenzaal staan te trappelen om JCI Nederland te ontvangen en te verrassen!

 

Hotelovernachtingen

Oldenzaal heeft zelf slechts een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar. Die kamers zijn reeds gereserveerd voor gastsprekers en anderzijds speciaal genodigden. Wij bieden daarom hotelovernachtingen aan tegen gereduceerde tarieven bij de volgende hotels en als extra service hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer tussen de verschillende locaties, want dit is voor je geregeld.

Op de websites van onderstaande hotelpartners kan het zijn dat er staat dat er geen kamers meer vrij zijn. Schrik niet, dat komt omdat wij een optie op heel veel bedden hebben. Als je belt of mailt met de actiecode, dan krijg je het Speciale JCI-actietarief tijdens het NC. 

Wees wel op tijd, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Vol is dus gewoon echt vol.

Alleen bij één van de volgende arrangementen is het vervoer van- en naar de diverse locaties inclusief. Mocht je er voor kiezen ergens anders te gaan slapen, dan is dit natuurlijk prima, maar houd hier dan rekening mee!

 

 

COMFORT

Van der Valk - Hengelo

Direct geleden aan de A1 en daardoor perfect bereikbaar voor iedereen uit het hele land.

Prijs: € 105 p.k. incl. ontbijt (o.b.v. 2 pers.)

Voor boekingen: informeer bij hotelhengelo.nl (actiecode GF41145)  of bel 074 - 8000 800

SUPERIOR

Landhuishotel De Bloemenbeek - De Lutte

Tevens de NC locatie van vrijdagavond, dat maakt het wel heel comfortabel!Prijs: € 150,- p.k. incl. ontbijt (o.b.v. 2 pers.) of € 125,- bij eenpersoonsbezetting.

Bij reservering van een upgrade naar een luxueuze junior suite bedraagt de meerprijs €50,-.

Voor boekingen: informeer bij bloemenbeek.nl (actiecode: Junior Kamer Oldenzaal) of bel 0541- 551 224

BUDGET

Stadshotel ter Stege - Oldenzaal

Midden in het hart van Oldenzaal, vrijwel alles op loopafstand.

Prijs: € 75,- p.k. incl. ontbijt (o.b.v. 2 pers.)

Voor boekingen: informeer bij terstege-oldenzaal.nl (actiecode: Junior Kamer Oldenzaal) of bel 0541 - 512 102

Tickets

Door het extreem grote succes van dit NC is het ticket van vrijdagavond volledig uitverkocht! Wij maken er samen met  300 gasten een knalavond van! Gelukkig hebben we op de zaterdag extra ruimte weten te bemachtigen maar let op: Vol = Vol
Boek dus nu!

LET OP: De ticketverkoop loopt tot en met 01-10-2018!